GEANNULEERD Pumptrack Weekend 22 & 23 augustus

Kids aan de start op het NK Pumptrack 2019 – Foto: @Plonsracing / @pumptrack.nl

Foto: Kids aan de start op het NK Pumptrack 2019 – Foto: @Plonsracing / @pumptrack.nl

Helaas, helaas! Ook beide Pumptrack events zijn geannuleerd!

** bericht van Red Bull **

Dear Riders

The Red Bull UCI Pump Track World Championships Qualifier event in Roosendaal planned for August 23rd as been postponed. Velosolutions, the LOC and Red Bull took this decision in light of health concerns and advice from the Dutch authorities. We trust that this decision will be understood and respected by everyone. We´ll try to find a new date and will inform you as soon as possible. We wish you all the best and stay healthy.

Your Red Bull UCI Pump Track World Championships Team


22 augustus – Open Nederlands Kampioenschap Pumptrack

Zaterdag 22 augustus organiseert pumptrack.nl i.s.m. KNWU en WielerExperience Roosendaal – voor de tweede keer – het Open Nederlands Kampioenschap Pumptrack. Iedereen uit binnen- en buitenland kan meedoen, er zijn verschillende leeftijdsklassen voor bikes. Neem jij de allereerste Rood-wit-blauwe kampioenstrui mee naar huis?

Meer info volgt zodra deze beschikbaar is!


23 augustus – UCI Red Bull Pump Track World Championship Qualifier

Zondag 23 augustus brengt Red Bull voor de 3e keer de World Championship kwalificaties naar Roosendaal. Hou de site in de gaten voor alle info! Let op! Inschrijven kan vanaf 17 jaar en je hebt sinds dit jaar ook een licentie nodig.

Meer info volgt zodra deze beschikbaar is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy