Strava Challenge – Augustus

Wielercentrum Brabant organiseert de Strava Challenge voor Augustus!

CHALLENGE | De nieuwe challenge is bij WielerExperience Roosendaal, waar je perfect kunt trainen op een afgesloten parcours. Ideaal voor interval trainingen, wedstrijden en winteravondtrainingen. En dus ook ideaal voor deze challenge! Hier is een Strava-segment uitgezet door middel van borden van de start tot finish.

Om deel te nemen aan deze challenge, rijd je een zo snel mogelijke tijd op dit Strava-segment (opnemen via Strava is dan ook verplicht). Vervolgens deel je je Strava-rit via facebook en tag je Wielercentrum Brabant.

De challenge geldt voor de hele maand augustus en je mag een ongelimiteerd aantal pogingen wagen. Er zijn twee prijzen voor de snelste mannen en één voor de snelste vrouw. Als er meerdere mensen met dezelfde tijd zijn, wordt hier tussen geloot.

De prijzen worden mogelijk gemaakt door NutrID

1e prijs heren: Wattcyclingpakket 1:Benzine + Kerosine + bidon van NutrID en 1 gratis training bij Wattcycling Roosendaal

2e prijs heren: Wattcyclingpakket 2: benzine + bidon van NutrID en 1 gratis training bij Wattcycling Roosendaal

1e prijs dames: Wattcyclingpakket 1: Benzine + Kerosine + bidon van NutrID en 1 gratis training bij Wattcycling Roosendaal

Dus pak je kans om deze mooie prijzen te winnen!!

Distance Avg. Grade Elevation Gain
0,53
km
0,1%
 
0,00
meters

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy