Ontdek de leukste MTB-trail van Nederland bij WielerExperience Roosendaal

Ben jij een echte wielersportliefhebber? Dan is WielerExperience Roosendaal de perfecte plek voor jou. Onze unieke wielerbaan biedt de ultieme ervaring voor zowel professionele wielrenners als recreanten.

De MTB-trail

Kom off-road en ontdek de uitdagingen van onze MTB-trail bij WielerExperience Roosendaal. Onze Mountainbike trail is speciaal ontworpen voor de meest avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar een uitdaging. De trail is bedekt met natuurlijke hindernissen, zoals rotsen, boomwortels, heuvels en bochten die u testen op uw vaardigheden en uw controle over de fiets. Het biedt ook een prachtige omgeving om van te genieten.

Onze MTB-trail is geschikt voor rijders van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. We bieden ook trainingen en clinics voor degenen die willen verbeteren. Dus, of je nu een professionele mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze MTB-trail is de perfecte plek om te verkennen. Kom langs en ontdek de uitdagingen die wij te bieden hebben bij WielerExperience Roosendaal! 

Wat is een MTB-trail?

Een MTB-trail, ofwel een Mountainbike trail, is een speciaal ontworpen parcours voor mountainbikers die op zoek zijn naar een uitdaging. Deze trails zijn vaak gebouwd in natuurlijke omgevingen, met hindernissen zoals rotsen, boomwortels, heuvels en bochten die speciaal zijn ontworpen om de vaardigheden van de rijder te testen en te verbeteren. MTB-trails variëren in moeilijkheidsgraad, van beginners tot gevorderden.

De geschiedenis van MTB-trails gaat terug naar de jaren 70 toen mountainbiken begon als een niche sport. In de jaren 80 en 90 begonnen mensen MTB-trails te bouwen om de groeiende populariteit van de sport tegemoet te komen. Vandaag de dag zijn er veel MTB-trails over de hele wereld, vaak in nationale parken, bossen, bergen en andere natuurlijke omgevingen.

De MTB-trail bij WielerExperience Roosendaal is speciaal ontworpen om de uitdagingen van de natuurlijke omgeving te benutten en de vaardigheden van de rijder te testen en te verbeteren. Het is een geweldige plek voor professionele mountainbikers en liefhebbers van de sport die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Icon
Trail

De MTB-trail bestaat uit twee uitdagende onderdelen en een afsluitende 6 meter hoge terp.

Bekijk de baan
Icon
Evenementen

Heb jij de skills om de MTB-trail succesvol af te ronden tijdens een van onze evenementen?

Bekijk alle evenementen
Icon
Gratis toegang

De WielerExperience is een openbare voorziening en toegankelijk voor iedereen.

Bekijk de openingstijden
Icon
Strava

Check eenvoudig hoelang een ronde heeft geduurd via onze Strava segmenten.

Bekijk de segmenten

MTB-trailen bij WielerExperience Roosendaal: een uitdaging voor jong en oud

WielerExperience Roosendaal biedt een uitdagende MTB-trail voor zowel jong als oud. Een MTB-trail, ofwel een Mountainbike trail, is een speciaal ontworpen parcours voor mountainbikers die op zoek zijn naar een uitdaging. Deze trails zijn vaak gebouwd in natuurlijke omgevingen, met hindernissen zoals rotsen, boomwortels, heuvels en bochten die speciaal zijn ontworpen om de vaardigheden van de rijder te testen en te verbeteren. Onze MTB-trail is geschikt voor rijders van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

De geschiedenis van MTB-trails gaat terug naar de jaren 70 toen mountainbiken begon als een niche sport. In de jaren 80 en 90 begonnen mensen MTB-trails te bouwen om de groeiende populariteit van de sport tegemoet te komen. Vandaag de dag zijn er veel MTB-trails over de hele wereld, vaak in nationale parken, bossen, bergen en andere natuurlijke omgevingen.

Kom en ontdek de uitdagingen van onze MTB-trail bij WielerExperience Roosendaal. Of je nu een professionele mountainbiker bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je vaardigheden te verbeteren, onze MTB-trail is de perfecte plek. Hier kun je oefenen, verbeteren en genieten van de prachtige omgeving. We garanderen dat je een geweldige tijd zult hebben terwijl je je vaardigheden verbetert op onze MTB-trail.

Veel gestelde vragen

Kan ik een fiets huren bij de WielerExperience Roosendaal?

Nee, momenteel bieden wij geen fietsverhuur aan.

Zijn er plannen om in de toekomst fietsverhuur aan te bieden?

Op dit moment zijn er geen plannen om fietsverhuur aan te bieden. We hopen in de toekomst wel de mogelijkheid te creëren voor onze gasten om fietsen te huren.

Zijn er vaste dagen waarop er getraind wordt?

Ja, er zijn vaste trainingsdagen op de WielerExperience Roosendaal. Op de dinsdagavond en de donderdagavond wordt er, onder meer door de Kaaimannen, getraind van 18.00 – 20.30 uur. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten.

Mijn zoon/dochter wil hier graag trainingslessen krijgen, is dit mogelijk?

Bij voldoende aanmeldingen zullen er trainingen worden georganiseerd. Stuur een mail  met uw contactgegevens naar wielerexperienceroosendaal@gmail.com, zodat we dit kunnen inventariseren.

Worden er wedstrijden georganiseerd?

Gedurende het jaar en bij voldoende belangstelling zullen er wedstrijden worden georganiseerd. Deze zijn nu nog niet bekend.

Kan ik de WielerExperience of onderdelen afhuren?

Ja, dat kan per onderdeel en per dagdeel. Neem contact op via wielerexperienceroosendaal@gmail.com.

Wat zijn de openingstijden?
  • De WielerExperience is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.
  • Natuurlijk kan het voorkomen dat er trainingen en evenementen worden georganiseerd, maar dan laten we het weten via de website.

Zien we jou binnenkort op onze MTB-trail?

Onze professionele wielerbaan is de perfecte plek voor zowel beginners als gevorderden.