Ontdek de ultieme wielerbaan ervaring bij WielerExperience Roosendaal

Ben jij een echte wielersportliefhebber? Dan is WielerExperience Roosendaal de perfecte plek voor jou. Onze unieke wielerbaan biedt de ultieme ervaring voor zowel professionele wielrenners als recreanten.

De wielerbaan

Onze professionele wielerbaan is de perfecte plek voor zowel beginners als gevorderden. Met een lengte van bijna een kilometer en de vorm van een ‘8’, biedt de baan genoeg ruimte om te oefenen en je vaardigheden te verbeteren. De 200 meter kasseienstrook voegt een extra uitdaging toe voor degenen die op zoek zijn naar iets meer. Onze geasfalteerde baan is veilig en gemakkelijk te berijden, dus of je nu wilt trainen voor een wedstrijd of gewoon wilt genieten van een ritje met vrienden, bij ons ben je aan het juiste adres. Bovendien organiseren wij regelmatig activiteiten zoals clinics, wedstrijden en teambuilding events. Beleef de ultieme wielersport ervaring bij WielerExperience Roosendaal.

Wat is wielrennen?

Wielrennen is een populaire sport waarbij men op een fiets over wegen en paden rijdt. Het kan zowel een competitieve sport zijn als een recreatieve activiteit. Wielrennen is een uitstekende manier om in vorm te blijven, conditie op te bouwen en te genieten van de natuur.

WielerExperience Roosendaal biedt de ultieme ervaring voor liefhebbers van deze sport. Onze unieke wielerbaan is speciaal ontworpen voor de wielersport en biedt de perfecte oplossing voor zowel professionele wielrenners als recreanten. Onze baan van bijna 1.000 meter biedt een uitdagende kasseienstrook van 200 meter, waardoor u optimaal kunt trainen en prestaties kunt verbeteren. Bovendien organiseren wij regelmatig activiteiten zoals clinics, wedstrijden en teambuilding events, waardoor u kunt genieten van de sport samen met andere wielerliefhebbers. WielerExperience Roosendaal is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een unieke en uitdagende wielersport ervaring. 

Icon
Baan

Een geasfalteerde wielerbaan van bijna een kilometer heeft de vorm van een ‘8’.

Bekijk de baan
Icon
Training

Neem gratis deel aan de trainingen op dinsdag en donderdagavond van 18.00 – 20.30 uur.

Bekijk de trainingsopties
Icon
Gratis toegang

De WielerExperience is een openbare voorziening en toegankelijk voor iedereen.

Bekijk de openingstijden
Icon
Strava

Check eenvoudig hoelang een ronde heeft geduurd via onze Strava segmenten.

Bekijk de segmenten

Wielrennen bij WielerExperience Roosendaal: 1 km baan

Wielrennen bij WielerExperience Roosendaal is een unieke manier om tijd door te brengen met familie en vrienden, of gewoon om je wielervaardigheden te verbeteren. Onze professionele wielerbaan, met een lengte van bijna 1 kilometer en de vorm van een ‘8’, biedt genoeg ruimte om te oefenen en te genieten van de sport. De geasfalteerde baan is veilig en gemakkelijk te berijden, en de 200 meter kasseienstrook voegt een extra uitdaging toe voor degenen die op zoek zijn naar iets meer.

Naast wielrennen hebben we ook een uitdagende MTB-trail, een leuke pump track en een spannende Dirt Jump voor mountainbikers van alle niveaus. Of je nu gewoon op zoek bent naar een leuke manier om tijd door te brengen of je wilt trainen voor een wedstrijd, Wieler Experience Roosendaal heeft iets voor iedereen.

Als je van plan bent om langs te komen voor een dag vol actie en avontuur, zijn hier een paar dingen om rekening mee te houden:

  • Zorg ervoor dat je geschikte kleding en schoeisel meeneemt. We raden aan om fietshandschoenen, een helm en geschikte fietskleding te dragen.
  • We bieden op dit moment helaas nog geen verhuurfietsen aan. Dit betekend dat je zelf verantwoordelijk bent voor het meenemen van een fiets.
  • Het is op dit moment nog niet mogelijk om na de training of een rit bij WielerExperience Roosendaal te douchen.
  • Als je trek hebt gekregen na een dag vol actie, kun je terecht bij klimhal Yellowstone voor heerlijke warme dranken en snacks.

Veel gestelde vragen

Kan ik een fiets huren bij de WielerExperience Roosendaal?

Nee, momenteel bieden wij geen fietsverhuur aan.

Zijn er plannen om in de toekomst fietsverhuur aan te bieden?

Op dit moment zijn er geen plannen om fietsverhuur aan te bieden. We hopen in de toekomst wel de mogelijkheid te creëren voor onze gasten om fietsen te huren.

Zijn er vaste dagen waarop er getraind wordt?

Ja, er zijn vaste trainingsdagen op de WielerExperience Roosendaal. Op de dinsdagavond en de donderdagavond wordt er, onder meer door de Kaaimannen, getraind van 18.00 – 20.30 uur. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten.

Mijn zoon/dochter wil hier graag trainingslessen krijgen, is dit mogelijk?

Bij voldoende aanmeldingen zullen er trainingen worden georganiseerd. Stuur een mail  met uw contactgegevens naar wielerexperienceroosendaal@gmail.com, zodat we dit kunnen inventariseren.

Worden er wedstrijden georganiseerd?

Gedurende het jaar en bij voldoende belangstelling zullen er wedstrijden worden georganiseerd. Deze zijn nu nog niet bekend.

Kan ik de WielerExperience of onderdelen afhuren?

Ja, dat kan per onderdeel en per dagdeel. Neem contact op via wielerexperienceroosendaal@gmail.com.

Wat zijn de openingstijden?
  • De WielerExperience is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.
  • Natuurlijk kan het voorkomen dat er trainingen en evenementen worden georganiseerd, maar dan laten we het weten via de website.

Zien we jou binnenkort op onze wielerbaan?

Onze professionele wielerbaan is de perfecte plek voor zowel beginners als gevorderden.