Zaterdagochtend 20 april geeft voormalig wereldkampioen Mountainbike Joost Wichman 2 clinics op de pumptrackbaan van WielerExperience Roosendaal. Meld je snel aan! We hebben slechts 20 plekken per clinic. !

Van 9.00 – 10.30 uur is de clinic speciaal voor kids van 5 t/m 12 jaar. Joost leert ze -op een speelse manier- het rijden op de pumptrack, met speciale aandacht voor balans en behendigheid. Het niveau wordt aangepast aan de groep.

Van 11.00 – 12.30 uur is iedereen vanaf 13 jaar welkom om tijdens deze clinic aan zijn of haar techniek te werken. Het rijden op de pumptrack geeft een geweldige kick, is een goede training voor uithoudingsvermogen en je gebruikt alle spiergroepen. Materiaal: Je bent welkom met je eigen fiets en helm. Maar er zijn ter plekke ook pumptrack fietsen en helmen te huur.

De kosten voor de clinic bedragen € 20 Je kunt een pumptrackfiets (incl. helm) huren voor € 10 Aanmelden kan alleen via e-mail: wielerexperienceroosendaal@gmail.com Geef in het mailtje door voor welke clinic je inschrijft, wat je leeftijd is . En geef aan of je een je eigen fiets mee neemt of er eentje wilt huren! Ben je onder de 18 jaar, dan vragen we wel toestemming aan je ouders of verzorgers!