Ontdek de uitgebreide Dirt Jump bij WielerExperience Roosendaal

Ben jij een echte wielersportliefhebber? Dan is WielerExperience Roosendaal de perfecte plek voor jou. Onze unieke wielerbaan biedt de ultieme ervaring voor zowel professionele wielrenners als recreanten.

De Dirt Jump

Kom en verken de adrenaline rush van onze Dirt Jump bij WielerExperience Roosendaal. Onze Dirt Jump is speciaal ontworpen voor de meest avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar een uitdaging en een adrenaline kick. De Dirt Jump is een speciaal ontworpen parcours met aaneengesloten heuvels en hindernissen die zijn gemaakt van aarde of zand. Het is een geweldige plek om je vaardigheden te verbeteren en te oefenen voor de meest gewaagde trucs.

Onze Dirt Jump is geschikt voor rijders van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. We bieden ook trainingen en clinics voor degenen die willen verbeteren. Dus, of je nu een professionele BMX-rijder bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, onze Dirt Jump is de perfecte plek om te verkennen.

Wat is een Dirt Jump?

Een Dirt Jump is een speciaal ontworpen parcours voor fietsers, met name BMX-rijders, die op zoek zijn naar een adrenaline kick en een uitdaging. Dirt Jumps zijn aaneengesloten heuvels en hindernissen gemaakt van aarde of zand. Deze parcoursen zijn bedoeld voor rijders om hun vaardigheden te verbeteren en te oefenen voor gewaagde trucs.

De geschiedenis van Dirt Jumps gaat terug naar de jaren 80 en 90 toen BMX-rijders begonnen met het bouwen van deze parcoursen in hun achtertuinen en in openbare parken. In de jaren 90 begonnen steden en gemeenten met het bouwen van officiële Dirt Jump parcoursen. Vandaag de dag zijn er veel Dirt Jumps over de hele wereld, vaak in stads- en skateparken.

De Dirt Jump bij WielerExperience Roosendaal is speciaal ontworpen om de uitdagingen en adrenaline rush van de sport te bieden. Het is een geweldige plek voor professionele BMX-rijders en liefhebbers van de sport die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Icon
Baan

Een baan met uitdagende rides, pipes, flinke schansen en skate elementen.

Bekijk de baan
Icon
Evenementen

We organiseren regelmatig uitdagende evenementen en clinics voor de Dirt Jump.

Bekijk alle evenementen
Icon
Gratis toegang

De WielerExperience is een openbare voorziening en toegankelijk voor iedereen.

Bekijk de openingstijden
Icon
Strava

Check eenvoudig hoelang een ronde heeft geduurd via onze Strava segmenten.

Bekijk de segmenten

Dirt Jumpen bij WielerExperience Roosendaal: een unieke baan met skate elementen

WielerExperience Roosendaal biedt een unieke Dirt Jump baan met skate elementen. Een Dirt Jump is een speciaal ontworpen parcours voor fietsers, met name BMX-rijders, die op zoek zijn naar een adrenaline kick en een uitdaging. Deze parcoursen zijn bedoeld voor rijders om hun vaardigheden te verbeteren en te oefenen voor gewaagde trucs. Onze Dirt Jump baan is uniek in die zin dat hij niet alleen BMX elementen bevat maar ook skate elementen zodat rijders een breder scala van trucs kunnen uitproberen.

De geschiedenis van Dirt Jumps gaat terug naar de jaren 80 en 90 toen BMX-rijders begonnen met het bouwen van deze parcoursen in hun achtertuinen en in openbare parken. In de jaren 90 begonnen steden en gemeenten met het bouwen van officiële Dirt Jump parcoursen. Vandaag de dag zijn er veel Dirt Jumps over de hele wereld, vaak in stads- en Skateparken.

Kom en ontdek de unieke uitdagingen van onze Dirt Jump baan bij WielerExperience Roosendaal. Of je nu een professionele BMX-rijder bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je vaardigheden te verbeteren, onze Dirt Jump baan met zowel BMX als Skate elementen is de perfecte plek. Hier kun je oefenen, verbeteren en genieten van de prachtige omgeving. We garanderen dat je een geweldige tijd zult hebben terwijl je je vaardigheden verbetert op onze Dirt Jump baan.

Veel gestelde vragen

Kan ik een fiets huren bij de WielerExperience Roosendaal?

Nee, momenteel bieden wij geen fietsverhuur aan.

Zijn er plannen om in de toekomst fietsverhuur aan te bieden?

Op dit moment zijn er geen plannen om fietsverhuur aan te bieden. We hopen in de toekomst wel de mogelijkheid te creëren voor onze gasten om fietsen te huren.

Zijn er vaste dagen waarop er getraind wordt?

Ja, er zijn vaste trainingsdagen op de WielerExperience Roosendaal. Op de dinsdagavond en de donderdagavond wordt er, onder meer door de Kaaimannen, getraind van 18.00 – 20.30 uur. Iedereen is welkom om hierbij aan te sluiten.

Mijn zoon/dochter wil hier graag trainingslessen krijgen, is dit mogelijk?

Bij voldoende aanmeldingen zullen er trainingen worden georganiseerd. Stuur een mail  met uw contactgegevens naar wielerexperienceroosendaal@gmail.com, zodat we dit kunnen inventariseren.

Worden er wedstrijden georganiseerd?

Gedurende het jaar en bij voldoende belangstelling zullen er wedstrijden worden georganiseerd. Deze zijn nu nog niet bekend.

Kan ik de WielerExperience of onderdelen afhuren?

Ja, dat kan per onderdeel en per dagdeel. Neem contact op via wielerexperienceroosendaal@gmail.com.

Wat zijn de openingstijden?
  • De WielerExperience is dagelijks geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.
  • Natuurlijk kan het voorkomen dat er trainingen en evenementen worden georganiseerd, maar dan laten we het weten via de website.

Zien we jou binnenkort op onze Dirt Jump?

Onze professionele wielerbaan is de perfecte plek voor zowel beginners als gevorderden.